"Регіони" розповіли, яка міліція їм не потрібна

Середа, 2 червня 2010, 23:27
Партія регіонів вимагає детальної інформації про причини смерті студента в Шевченківському РВВС Києва.

Відповідний запит був направлений до правоохоронних органів, про це заявила регіоналка Олена Бондаренко, повідомляє прес-служба партії.

За словами депутата, Партія регіонів як політична сила, яка зараз відповідальна за те, що відбувається в країні, більше за інших зацікавлена в тому, щоб "докопатися до істини".

"Нам потрібна об'єктивна всебічна інформація про причини смерті цієї молодої людини. Якщо виявиться, що в його смерті винні міліціонери, ми будемо першими, хто потребуватиме і від міністра внутрішніх справ, і від прокуратури негайного реагування", - підкреслила вона.

При цьому Бондаренко зазначила, що винні повинні понести покарання згідно з законодавством.

"Нам не потрібна міліція, яка воює зі своїм народом, а не зі злочинністю в країні. Часи кругової поруки "по-луценківськи" пройшли", - заявила політик.

Як відомо, минулого тижня в одному з гуртожитків Києва дільничний міліціонер забрав студента в районний відділ міліції Шевченківського району, а на ранок батькам запропонували забрати тіло хлопчика з моргу.

Пізніше міліція заявила, що студент загинув у Шевченківському райвідділі міліції з-за того, що впав, перебуваючи в нетверезому стані.

У вівторок у парламенті було заслухано звіт керівника столичної міліції Олексія Крикуна з цього приводу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування