Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція упіймала в себе двох корупціонерів

Четвер, 3 червня 2010, 13:19
 

За перевищення службових повноважень затримано заступника начальника Тернопільської обласної міліції і начальника ДАІ однієї з областей.

Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ  Костянтин Стогній на прес-конференції в Києві в четвер, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Затримано вище керівництво міліцейського відомства: заступник начальника міліції Тернопільської області, начальник ДАІ однієї з областей", - сказав він, нагадавши, що перевірка співробітників міліції проводиться службою внутрішньої безпеки МВС.

Крім того, Стогній розповів, що затримано також начальника райвідділу міліції Полтавської області і начальник одного з райвідділів у Львівській області за хабар у розмірі $35 тис.

Усім затриманим співробітникам міліції обрано запобіжний захід у вигляді арешту.

"Ми робимо все можливе для попередження корупції: очищаємо наші ряди", - додав перший заступник міністра внутрішніх справ України, начальник Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю Сергій Черних.

"Вищевказані посадові особи затримані за перевищення своїх повноважень і зловживання. Зараз проводиться слідство", - сказав він, при цьому не уточнивши, в чому звинувачується заступник начальника Тернопільської міліції і начальник ДАІ однієї з областей.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування