Куди опозиції не можна, пустили прихильників Партії регіонів

Четвер, 3 червня 2010, 14:47
 

На підступах до палацу "Україна", де в четвер звернеться з посланням до народу президент Віктор Янукович, виставлено подвійний кордон співробітників правоохоронних органів.

Квартал, де знаходиться палац "Україна", оточений по периметру співробітниками міліції.

До палацу міліція пропускає тільки журналістів і людей зі спеціальними запрошеннями. Співробітники міліції стоять уздовж дороги, посилені наряди правоохоронців розташовані на виходах з метро.

Перед палацом "Україна" установлені 6 тумб із національними прапорами України. Від вулиці Великої Васильківської від центрального входу в палац розстелена червона доріжка.

Крім того, з обох сторін від палацу "Україна" вишикувалися численні прихильники Партії регіонів. Вони тримають у руках державні і партійні прапори.

У той же час опозиції було заборонено збиратися під стінами палацу Україна. Так у середу ввечері Київський окружний адмінсуд прийняв рішення про заборону акції протесту Всеукраїнського об'єднання "Свобода" "100 днів ганьби і зрадництв" і інші акції опозиції, заплановані на четвер.

У той же час, лідер партії "За Україну" В'ячеслав Кириленко заявив, що його сила все одно проведе свою акцію перед палацом Україна.

Як повідомлялося, у п'ятницю в 16:00 у палаці відбудуться збори з нагоди проголошення президентом Віктором Януковичем послання українському народові, присвяченого до 100 днів його президентства.

Інтерфакс