Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ: з тим же успіхом Янукович міг би виступати в цирку

Четвер, 3 червня 2010, 23:17
Блок Юлії Тимошенко вирішив проігнорувати проголошення звернення президента Віктора Януковича до народу в палаці "Україна".

Про це заявив один з лідерів БЮТ Олександр Турчинов в ефірі 5 каналу.

"Відповідно до чинного законодавства, яке вони обіцяли дотримуватись, звернення повинно відбуватись в парламенті. Нам не зрозуміло, чому це звернення пролунало в концертному залі", - сказав він.

"З таким же успіхом воно могло пролунати в цирку, тощо. Тому наша сила демонстративно проігнорувала участь у цьому заході", - зазначив Турчинов.

В свою чергу заступник глави адміністрації президента Ганна Герман в тому ж ефірі заявила, що "опозиція була запрошена в самий палац "Україна".

"Але, нажаль, опозиція не захотіла прийти послухати президента. До речі, їм би треба було, і корисно було послухати, що каже президент, принаймні вони би знали тоді як його критикувати", - сказала вона.

Герман зазначила, що слухала Турчинова і він "говорив речі, яких не було у посланні": "Мені шкода, що він все-таки не прийшов, не послухав. Двері для них були не тільки відкриті. Їм були вручені запрошення, але вони не хотіли слухати, хотіли кричати".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування