У Тимошенко порадили Азарову зайнятися справами

Середа, 30 червня 2010, 14:45
У 2008 році усі ресурси, які надійшли з бюджету, були повністю скеровані в постраждалі від повені регіони.

Про це заявив колишній перший віце-прем'єр Олександр Турчинов, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Багато наших громадян потерпають від повені, і замість того, щоб виконати свої прямі обов'язки і надати допомогу людям, чинна влада, чинний Кабмін...починає пояснювати свою нездатність ефективно працювати брудом і казками щодо діяльності своїх попередників", - сказав він.

Турчинов наголосив, що у 2008 році уряд Юлії Тимошенко "зміг справитись з ситуацією".

За його словами, "кожна людина тоді отримала від уряду фінанси для відновлення своїх втрат, ремонту будівель", йдеться у повідомленні.

"Там, де були повністю зруйновані домівки, уряд на 100% профінансував нові квартири, будівництво нових будинків", - сказав колишній урядовець.

Коментуючи висловлювання прем'єр-міністра Миколи Азарова щодо відновлювальних робіт у Чернівецькій області, Турчинов сказав, що у області було побудовано 5 нових мостів, відремонтовані 33 зруйновані мости.

Крім того, було повністю відновлено 390 кілометрів автошляхів,  а також побудовано 50 кілометрів нових автошляхів, йдеться у повідомленні.

"Я б радив чинним керівникам Кабміну замість того, щоб оббріхувати своїх попередників - починайте вже ефективно працювати", - додав Турчинов.

Українська правда