Партія регіонів урочисто пообіцяла більше не обіцяти

П'ятниця, 4 червня 2010, 10:32

Партія регіонів заявляє, що влада буде підкріплювати свої обіцянки конкретними діями.

Про це йдеться у заяві партії, присвяченій 100 дням президентства Віктора Януковича.

"Влада більше не буде годувати країну пустопорожніми обіцянками. Кожен пункт президентської програми підкріплений конкретними діями", - сказано у ній.

За словами "регіоналів", головна мета всіх реформ влади - "покращення життя простих українців, приведення його до стандартів, за якими живе цивілізований світ".

"Стабільно та ефективно працююча економіка дозволить наповнити бюджет, підвищити соціальні стандарти та навести лад у таких сферах, як медичне обслуговування, освіта, пенсійне забезпечення. Послуги мають стати якісними та доступними, а зарплати і пенсії - гідними", - заявляють вони.

"Економічне зростання призведе до культурного підйому. А все це разом забезпечить подальше становлення та потужний розвиток української нації", - йдеться у заяві.

При цьому у Партії регіонів заявляють, що жодна програма не може бути втілена в життя, "якщо її не сприйматимуть та не виконуватимуть громадяни".

"Тож тепер настав час об'єднуватися заради перспектив. Тільки плідна і спільна праця всіх разом зможе призвести до покращення життя кожної людини", - сказано у заяві.

Партія регіонів закликала всіх громадян України, "незалежно від політичних поглядів, вкласти часточку своєї праці у швидке та якісне втілення реформ".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування