Янукович нагородив Джангірова та наближених до себе журналістів

П'ятниця, 4 червня 2010, 13:57

З нагоди Дня журналіста звання "Заслужений журналіст України" присвоєно керівнику ТРК "Київ" Дмитру Джангірову.

Нагороду вручив Віктор Янукович разом із зачитуванням відповідного указу після прес-конференції за підсумками 100 днів своєї роботи президентом.

Крім того, орден "За заслуги" було вручено Дмитру Панамарчуку, який очолював прес-центр Януковича на виборах-2010.

Орден княгині Ольги було вручено журналісту агентства "Інтерфакс-Україна" Галині Громик, яка закріплена за пулом президента Януковича

Звання "Заслуженого журналіста" також присвоєно журналісту газети "Сегодня" Дмитру Короткову та редактору газети "Київський телеграф" Володимиру Скачку. Як відомо, власником газети "Сегодня" є депутат від Партії регіонів Ренат Ахметов, а власником газети "Київський телеграф" - інший "регіонал" Андрій Деркач.

Крім того, Орден "За заслуги" було вручено головному редактору державної газети "Голос України" Анатолію Горлову.

Також звання "заслуженого журналіста" присвоєно співробітниці ТРК "Україна" Марині Миргородській, яка очолює інформаційний департамент.    

Крім того, звання "залуженого журналіста" було присвоєно репортеру студії "1+1" Юрію Сидоренку, а також декільком представникам регіональних мас-медіа.

День журналіста відзначається 6 червня.

У п'ятницю, 4 червня, Янукович провів у Києві прес-конференцію, приурочену до 100 перших днів своєї діяльності на посаді президента.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування