Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко боїться, що органи влади задушать Януковича в обіймах

П'ятниця, 4 червня 2010, 16:19
 

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко наголошує, що однією з головних цілей Януковича є створення потужного силового блоку для протистояння незгодним громадянам.

Про це вона сказала на прес-конференції, коментуючи послання Януковича до народу.

"Це послання для нього нічого не значить, нічого не варте. Але є декілька фраз, які Янукович написав власноручно. Цитую: "Особлива увага має бути приділена сектору безпеки", - зачитала вона.

Таким чином, на переконання Тимошенко, Янукович хоче захищатися від суспільства за допомоги силових структур, "щоб воно не могло опиратися Україні Януковича" .

На репліку про те, що УДО пояснює обмеження громадянських зібрань загрозою життю президента, Тимошенко відповіла:

"Я думаю, що його життю як раз загрожує безліч представників держструктур та інших органів влади, які так його охороняють, що скоро в обіймах просто задушать".

"Насправді президент мусить себе поважати і він мусить поважати народ, який його обрав. І це значить, що не може бути такого, що кожен крок президента супроводжується тисячами озброєних людей, які починають чинити тиск на громадян", - зазначила вона.

Крім того, на переконання Тимошенко, посилені заходи охорони щодо Януковича свідчать про те, що він усвідомлює, що він "не так будує Україну, що йому вже потрібно захищатися від власного народу".


Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування