Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ наполягає, щоб Янукович особисто "послав" Раду

Субота, 5 червня 2010, 00:43
Президент має особисто виголосити своє щорічне послання до Верховної Ради.

Про це заявив віце-спікер Микола Томенко (БЮТ) в ефірі 5 каналу.

"Закон про регламент чітко пише: якщо звернення до українського народу може бути в любій формі...то щорічне звернення до Верховної Ради здійснюється за процедурою, коли президент роздає звернення, приходить у Верховну Раду, виступає", - сказав він.

"Якщо він послухає рекомендацію секретаріату президента, який двічі йому говорить не приходити до парламенту, тоді він точно порушує закон про регламент, де прямо записано, що він має бути фізично присутній у Верховній Раді", - зазначив БЮТівець.

Томенко наголосив, що таким чином треба поступити, "щоб не відкривати кримінальну справу проти чиновників з адміністрації президента".

Як відомо, раніше заступник глави адміністрації президента Ганна Герман заявила, що Янукович не має наміру виступати у Верховній Раді з щорічним посланням до парламенту.

Крім того, коментуючи інформацію про загрози життю президента Віктора Януковича, він заявив: "Або в країні якась щоденна небезпека для президента, або оточення провокує президента на такі заяви".

"Щоденними такими заявами влада створює імідж, що може тут терористи живуть в Україні, якась країна терористів, яка не дає можливість президенту пересуватися", - сказав БЮТівець.

"Мені здається, що це оточення спеціально з одного боку створює таку ситуацію для президента, його підставляє, з іншого боку - створює проблему для країни", - наголосив Томенко.

"Якщо ми не зупинимо цей маразм, я перепрошую, коли пів міста зупиняється, тому що президент буде проїжджати, а опозицію не пускають за півкілометра - це просто ненормальність", - наголосив він.

Як відомо, раніше Янукович натякнув, що є інформація про загрозу його безпеці.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування