Російський Флот знову покликали на парад в Україну

Субота, 5 червня 2010, 11:13

Чорноморський Флот Росії запрошено на святкування Дня Флоту України, який відзначатиметься 4 липня.

Моряків ЧФ РФ запросило командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України, повідомили "Інтерфакс-Україна" у прес-службі командування ВМС України.

За словами командувача національним флотом віце-адмірала Віктора Максимова, керівництву ЧФ РФ було запропоновано виділити корабель Чорноморського флоту для участі в параді кораблів Військово-Морських Сил в Севастопольській бухті.

Всього у святкуванні Дня флоту України в Севастополі візьмуть участь близько півтори тисячі військових моряків, вісім кораблів Військово-Морських Сил, два кораблі морської охорони Державної прикордонної служби України та один корабель Чорноморського флоту Росії.

Кораблі будуть поставлені в Севастопольській бухті, а командувач Військово-Морськими Силами ЗСУ віце-адмірал Віктор Максимов разом з високими гостями об'їде їх на катері і прийме парад.

Крім того, біля причалу Морського вокзалу будуть стояти два кораблі ВМС ЗС України та один корабель морської охорони Державної прикордонної служби України, які будуть відкриті для відвідування гостями та мешканцями міста. На причалі також буде організована виставка військової техніки і озброєння.

Увечері того ж дня в Севастополі відбудеться святковий концерт та феєрверк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування