Бродський спитав у Азарова, що йому робити

Неділя, 6 червня 2010, 10:21
Глава Держкомпідприємництва Михайло Бродський звернувся до прем'єра Миколи Азарова з проханням роз'яснити процес дерегуляції бізнесу.

"Я звернувся до Азарова на цьому тижні, щоб все ж таки він пояснив: ми робимо дерегуляцію чи не робимо. Тому що якраз цей закон і він виконає десь, я думаю, на 50% взагалі обіцянок президента по реформам в малому бізнесі і в мікробізнесі", - заявив він в ефірі "Радіо Свобода".

Чиновник додав, що в нього є розбіжності в поглядах з першим заступником глави адміністрації Ірини Акімової.

"Вона вбачає соціальну напруженість в суспільстві і каже, що треба це (реформи) робити поступово. А я все ж таки впевнений, що треба реформи взяти і зробити. Зразу за 3 місяці чи за пів року всі...", - сказав він.

Бродський вважає, що Україна "підійшла по своєму боргу (зовнішньому і внутрішньому) до межі".

"Ми вже далі не можемо брати в борг. Ми вже далі не можемо друкувати гроші. Ми вже далі не можемо дотувати пенсійний фонд. Ми далі не можемо робити вигляд, що ми соціальна держава, що ми виконуємо тільки соціальні функції. Нарешті треба взяти і сказати чесно, що так, треба хлопці зробити реформи. Вони не всім подобаються», - повідомив він.

"У нас дуже мало підприємців. І у нас взагалі дуже мало легального бізнесу. Коли каже уряд і урядовці, що 50% бізнесу знаходиться в тіні. Я вам скажу - ні, це неправда. 90%  всього бізнесу знаходиться сьогодні в Україні в тіні. І, нажаль, це таке є дійство, яке може привести взагалі до катастрофи", - вважає Бродський.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...