Регіонали тремтять читаючи Пушкіна

Неділя, 6 червня 2010, 11:23
Партія регіонів до дня російської мови на Донеччині передала школам 10 тисяч книг російських класиків.

Відповідний сертифікат передав депутат від Партії регіонів Олександр Касянюк главі Головного облуправління освіти і науки Юрію Соловйову, повідомляє УНІАН.

Крім того, кращі вчителі і викладачі російської мови і літератури, а також учні середніх шкіл - переможці олімпіад з російської мови та літератури - одержали цінні подарунки.

В рамках традиційних святкувань, присвячених Дню російської мови, шанувальники російського літературного класика на чолі з керівництвом облорганізації Партії регіонів поклали квіти до пам`ятника Олександру Пушкіну.

На мітингу з вітальним словом виступив глава Донецької облради, член Партії регіонів Андрій Шишацький, який процитував рядки з творів Пушкіна і Андрія Вознесенського.

"Хіба не охоплює тремтіння, коли читаєш "Кавказького бранця" нашого великого поета Олександра Сергійовича Пушкіна?", - сказав він.

"Хочу, щоб сьогодні більше звучало доброї російської поезії і прози та менше порожніх гасел, більше за справжнє російське поле і менше в нім бур`яну", - заявив Шишацький.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування