Тягнибок хоче "люстрацію" опозиції, мобілізацію і нову революцію

Понеділок, 7 червня 2010, 09:58
Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок переконаний у необхідності внутрішньої люстрації серед опозиційних сил і "піднятті нації" на нову революцію.

Про це він говорив під час мітингу на Козацьких могилах під Берестечком на Рівненщині 6 червня, повідомляє прес-служба "Свободи".

"Кожен, хто виступає проти режиму (президента Віктора) Януковича, може розраховувати на підтримку свободівців. Головне - зробити правильні висновки із ситуації, що довела до новітнього Берестечка", - заявив Тягнибок.

За його словами, "немає часу на поразку, потрібно мобілізуватися і йти вперед".

"Для початку необхідно провести докорінне очищення всіх, хто заявляє про готовність боротьби із прокремлівським режимом Януковича. Адже як татари зрадили Хмельницького у 1651 році під Берестечком, так і сьогодні "тушки" забезпечують тріумфальну узурпацію влади Януковичем", - сказав він.

"Чи мав би Янукович таку підтримку на місцях, якби не зрадники та перебіжчики з лав так званих демократичних сил? Що робили б губернатори Януковича у 15 областей України, де більшість в облрадах мали так звані помаранчеві, якби не тотальна зрада "тушок"?", - запитав лідер "свободівців".

Тягнибок переконаний, що "неможливий успіх в майбутньому, поки не буде проведено докорінного очищення та внутрішньої люстрації серед опозиційних сил, а згодом - докорінного очищення влади".

"Партії, що привели до влади орди "тушок", повинні понести політичну відповідальність. Знищимо причини внутрішньої зради - і можемо починати наступ на позиції антиукраїнської влади", - заявив лідер ВО "Свобода".

"Поліцейський режим, який за 100 днів сформував Янукович, можна перемогти лише підняттям нації на нову третю революцію - революцію соціальної та національної справедливості", - стверджує Тягнибок.

ВО "Свобода" зазначає, що "громада, присутня на урочистостях, засвистала представників влади і Партії регіонів, що спробували виступити під час мітингу".

Як відомо, Тягнибок був одним із кандидатів у президенти України на виборах 2010 року. Він набрав 1,43% голосів у першому турі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування