Колесніков поставив стадіону Ахметова тверду п'ятірку

Понеділок, 7 червня 2010, 22:32
Віце-прем'єр Борис Колесніков оцінив підготовку 4-х міст, що приймають Євро-2012, на 3,5-4 бали.

Про це він заявив у прямому ефірі ТРК "Донбас", повідомляє Інтерфакс-Україна.
 
Підготовку Києва віце-прем'єр оцінив на 3+ (за п'ятибальною системою). Одна з головних проблем столиці, за словами Колеснікова - транспортні розв'язки.

Він запропонував меру міста проїхати вранці по центру столиці і побачити самому затори та інші проблеми, з якими можуть зіткнутися туристи, зокрема, відсутність інформаційних дороговказів на іноземних мовах.

Також Колесніков заявив, що частина грошей, отриманих Києвом від продажу землі ($4 мільярди) можна було б витратити саме на підготовку інфраструктури міста до Євро-2012.

Львову віце-прем'єр також поставив 3+.

"Я дуже хотів би поставити 4, але поставлю три з плюсом, як стимул. До вересня", - заявив Колесніков.

Основною проблемою Львова, за словами віце-прем'єра є затримка в будівництві стадіону і злітно-посадкової смуги аеропорту.

Донецький стадіон "Донбас Арена" Колесніков оцінив у "тверду п'ятірку", а підготовку міста в цілому - на 4 бали. "На жаль, багато речей ще не зроблені", - сказав віце-прем'єр.

У той же час він зазначив, що задовільно готується до Євро-2012 готельний фонд міста, а також не викликає сумнівів той факт, що нова злітно-посадкова смуга аеропорту Донецьк буде здана в строк.