"Регіони" клянуться захистити 5 канал

Вівторок, 8 червня 2010, 22:33

Депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов впевнений, що ніхто не закриє 5 канал.

"Не дасть закрити 5 канал президент, уряд. Не дасть закрити 5 канал, як правляча партія, Партія регіонів. І не дасть закрити канал коаліція", - заявив він в ефірі 5 каналу.

"Чому? Ми, влада, як ніхто інший зацікавлені, щоб у нас була сильна четверта влада... Ми хочемо, щоб ви нам допомагали", - сказав Чечетов.

Відповідаючи на питання про неукомплектованість нинішнього складу Нацради, депутат заявив: "Ми зі свого боку зробимо все, щоб в найкоротші терміни був повний кворум у кількісному складі Нацради. З тим, щоб вони могли, кваліфіковано приймати рішення. Ось це ми обіцяємо".

Чечетов вважає, що каналу варто подати апеляцію і в суді доводити справедливість конкурсу з розподілу частот: "Якщо доведете добре. А якщо ні, тоді новий конкурс буде. Чесний і справедливий. Ну, як по приватизації були ж нові конкурси..."

Він також пропонує, розглянути це питання у Верховній Раді на засіданні комітету зі свободи слова.

Коментуючи той факт, що найчастіше в країні чиновниками призначаються бізнесмени, що відстоюють інтереси свого бізнесу, Чечетов заявив: "А кого ж призначати? Якщо ми з одного боку говоримо: не можна призначати бідних, оскільки вони будуть красти, і багатих не можна призначати. Тоді кого марсіан нам призначати ".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування