Черновецькому вказали на низьку кваліфікацію підлеглих

Середа, 9 червня 2010, 09:21
 

Близько чверті чиновників Київської міськдержадміністрації не відповідають займаним посадам.

Про це заявив заступник начальника головного управління Державної служби Володимир Ткач у вівторок на спільному засіданні колегій КМДА і головного управління Державної служби, передає Комерсант.

На думку присутніх на засіданні представників Верховної ради, низька кваліфікація чиновників КГГА стала причиною корупції в мерії і невиконання міського бюджету.

"З 35 керівників самостійних структурних підрозділів на момент призначення 9 не відповідали встановленим освітньо-кваліфікаційним вимогам і професійному рівню", - заявив Ткач і додав, що не відповідають займаним посадам і 33 з 113 заступників керівників підрозділів КМДА. 

"Ми визнаємо ці зауваження", - сказав перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

Він запевнив, що 8 начальників підрозділів і їхніх заступників уже звільнені від займаних посад або переведені на інші посади.

Ще 14 керівних співробітників попереджені про звільнення з посади в рамках реорганізації, що проводиться.

"До кінця року ми проведемо атестацію службовців на відповідність займаним посадам", - пообіцяв Голубченко. 

При цьому, за його словами, Київська міськдержадміністрація офіційно звернулася до Кабміну з проханням дозволити створити додаткову посаду заступника голови КМДА з питань підготовки і проведення Євро-2012.

Раніше голові КМДА Леоніду Черновецькому за пропозицією прем'єр-міністра Миколи Азарова довелося скоротити кількість своїх заступників з 14 до 8.

"Якщо нам не дадуть дев'ятого заступника, доведеться перерозподіляти обов'язки" ,- зазначив Голубченко.

Він підкреслив, що з працюючих зараз заступників мера з урядом погоджені тільки кандидатури Алли Шлапак і Віктора Сівца: "По іншим ми відповіді поки не одержали". 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News