Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хорошковського намагаються зробити невиїзним

Середа, 9 червня 2010, 19:05
Телеканал ТВі просить посольства розглянути можливість скасування існуючих і непогодження наступних віз для глави СБУ Валерія Хорошковського.

Відповідне звернення міститься у листі колективу телеканалу до посольств, повідомляє прес-служба ТВі.

Журналісти також просять „прискіпливо переглянути список українських високо посадовців, які нищать у своїй країні свободу слова, але мають візи до справді демократичних країн".

"Пан Хорошковський, який є фактичним власником одного з найбільших українських телехолдингів,  а також членом Вищої ради юстиції, використовує своє службове становище і здійснює грубий тиск на діяльність судової системи і регуляторних органів", - йдеться у листі, повідомляє прес-служба.

"Ми стверджуємо, що у Валерія Хорошковського - явний конфлікт інтересів, який призводить до використання службового становища в інтересах однієї медіа-групи, що намагається монополізувати ринок у незаконний спосіб, вводячи суди в оману", - цитує зверненні журналістів ТВі.

Телеканал також просить дипломатів "чесно і неупереджено вивчити ситуацію, яка склалася зі свободою слова в Україні, проінформувати керівництво своїх держав про факти тиску на вільні мас-медіа в Україні".

"Закликає просити роз'яснень фактів тиску на ЗМІ у високопосадовців України, які за кордоном присягаються у демократичності своїх поглядів", - йдеться у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування