Медведько передав у суд справу про "перевертнів у погонах" з вотчини Лозінського

П'ятниця, 2 липня 2010, 10:32

Генпрокуратура передала до суду кримінальну справу за обвинуваченням колишнього працівника міліції Голованівського району Кіровоградської області і його товариша.

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Так, управління з розслідування особливо важливих справ ГПУ завершило досудове слідство у кримінальній справі, що виділена з кримінальної справи стосовно Віктора Лозінського, за обвинуваченням колишнього начальника сектору карного розшуку кримінальної міліції Голованівського РВ УМВС у Кіровоградській області та його співучасника.

Встановлено, що вказані особи у листопаді 2008 року, перебуваючи на околиці с.Розношенське Ульяновського району Кіровоградської області, вчинили замах на викрадення і незаконне позбавленні волі двох осіб, викрали та незаконно позбавили волі громадянина і нанесли йому легкі тілесні ушкодження, незаконно заволоділи автомобілем іншого громадянина та вимагали майно у потерпілих.

Справу направлено до Апеляційного суду Кіровоградської області для визначення підсудності.

Як відомо, наприкінці квітня Генпрокуратура завершила досудове слідство у кримінальній справі за обвинуваченням Лозінського у вбивстві жителя Кіровоградської області Валерія Олійника.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування