Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Бойка побачили, як Тимошенко тисне на органи

П'ятниця, 2 липня 2010, 21:38
Заяви Юлії Тимошенко щодо рішення Стокгольмського суду носять політичний характер і націлені на те щоб уникнути відповідальності.

Про це йдеться в офіційній заяві Міністерства палива і енергетики щодо факту оприлюднення тексту рішення Арбітражного інституту Стокгольмської торговельної палати у справі "Нафтогаз України" проти "РосУкрЕнерго".

"Незважаючи на факт оприлюднення рішення Стокгольмського арбітражу, позиція Міністерства палива та енергетики залишається незмінною", - повідомляє прес-служба Мінпаливенерго.

"Усі заяви Тимошенко відносно рішення Стокгольмського суду і 11 мільярдів кубометрів газу носять політичний характер і продиктовані особистою зацікавленістю Тимошенко уникнути відповідальності за дії, вчинені під час перебування на посту прем'єр-міністра", - йдеться в заяві.

В міністерстві вважають, що ці заяви можуть "розглядатися як тиск на правоохоронні органи і Мінюстиції, які займаються правовою оцінкою дій минулого складу Кабміну на чолі з Тимошенко, в тому числі і в сфері ПЕК".

Як відомо, раніше міністр палива і енергетики Юрій Бойко окреслив позицію щодо рішення суду про повернення газу: "Однозначно, ми нікуди нічого віддавати не будемо... Ми будемо шукати рішення, яке дозволить зберегти газовий баланс країни".

Міністр підкреслив, що віддати 11 мільярдів кубометрів з газового балансу країни неможливо.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування