Партія Ющенка: чорні справи робляться під покровом ночі

П'ятниця, 2 липня 2010, 22:16
"Наша Україна" пропонує створити тимчасову слідчу комісію парламенту для розслідування обставин прийняття закону про засади внутрішньої і зовнішньої політики.

"В ніч на 2 липня 2010 року правляча коаліція здійснила нахабну фальсифікацію голосування парламенту", - зазначається в повідомленні прес-служби партії.

В "Нашій Україні" нагадують, що "без будь-якої гласності, при припиненій трансляції телеканалу "Рада", опівночі не більше ніж 50 "кнопкодавами" з коаліції був ухвалений закон про засади внутрішньої і зовнішньої політики, який прямо суперечить національним інтересам України".

В партії заявляють, що ухвалення в такий спосіб закону "підпадає під визначення державного злочину".

"Реалізація цього акту загрожує самим основам існування української держави, завдає шкоди державному суверенітетові, територіальній цілісності і недоторканності України. Адже вилучення пунктів про інтеграцію в НАТО ставить під загрозу безпеку нашої держави", - заявляють в партії.

"Наша Україна" переконана, що для країни немає альтернативи, окрім входження до колективної системи євроатлантичної безпеки: "З повною впевненістю можна стверджувати, що той, хто виступає проти НАТО - виступає проти гарантування безпеки України, проти її європейського курсу, а отже - проти її національних інтересів".

"Такі дії прямо суперечать Конституції, відповідно до яких депутат присягає народу всіма своїми діями боронити суверенітет і незалежність України, засідання парламенту проводяться відкрито, а голосування на цих засіданнях здійснюється депутатом виключно особисто", - заявили в партії.

"Недаремно у народі кажуть, що усі чорні справи робляться під покровом ночі", - додали в прес-службі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування