"Регіони" радять Яценюку подивитися на себе в дзеркало

Субота, 3 липня 2010, 02:28
Лідер Фронту змін Арсеній Яценюк обіцяє не допустити прийняття законопроекту про місцеві вибори в існуючій редакції.

Про це він заявив в ефірі Шустер Live.

"Цей закон у цій редакції не пройде. Тому що я вам не дам можливості зупинити розвиток країни, як би ви цього не хотіли", - підкреслив Яценюк.

"Є кілька варіантів розвитку подій. Перший: ті, хто зробив цей законопроект, розуміючи, що він є неконституційним з одного боку, а з іншого - просто абсурдний для розвитку країни, самі змінять положення", - сказав він.

"Друге: якщо цей законопроект пройде - це звернення до Конституційного Суду", - додав Яценюк, зазначивши, що "не треба будувати "Єдину Україну".

У свою чергу, присутній у студії лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, звертаючись до Яценюка, заявив: "Після того, як ви зрадили свого лідера, по блоку якого ви пройшли в цю партію, ми зрозуміли, що далі блоки створювати не треба, тому що в цих блоках купа людей, які зраджують".

"Потім ви ж називаєте своїх колег "тушками". А хто ви після того, коли ви зрадили свого лідера? Ви подивіться в дзеркало, і дайте визначення собі", - зазначив Єфремов.

Як відомо, законопроект Єфремова про місцеві вибори, який був прийнятий парламентом за основу, надає право брати участь у місцевих виборах тільки партіям, а не блокам.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування