Жителі Чернівців просять притулку

Неділя, 4 липня 2010, 20:40
Жителі дев'яти будинків у Чернівцях, розташованих поблизу катастрофічного зсуву ґрунту просять владу переселити їх у нові квартири.

З відповідним зверненням вони звернулися до президента Віктора Януковича, прем'єра Миколи Азарова та місцевої влади, повідомляє УНІАН.

У зверненні, зокрема, йдеться, що мешканці цих будинків перебувають під постійною смертельною небезпекою.

"Кожної години наші будинки руйнуються, щогодини з'являються нові тріщини. Ми вже сьому добу не спимо - боїмося за власне життя та за життя наших дітей. Досі у нас немає чіткої відповіді про те, що буде з нашими будинками і що буде у випадку їхньої руйнації", - наголошується у зверненні.

За словами мешканців, "деякі будинки потрохи руйнуються протягом останніх кількох років".

"Неодноразові звернення їхніх власників до представників міських комунальних служб, керівництва міської ради були непомічені або проігноровані. Останнє звернення було всього за кілька тижнів до того, як зсув знову активізувався", - зазначається в повідомленні.

"Ми розуміємо всю складність ситуації, розуміємо що зараз в державі немає коштів, але ми боїмося, що кожної хвилини може статися непоправне: зруйнуються наші будинки і можуть загинути люди", - наголошують автори звернення.

"Просимо вас терміново знайти можливість виділення нам нових, відповідних нашій житловій площі квартир в безпечних районах Чернівців", - цитує звернення агентство.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування