Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Семиноженко вважає, що ні Табачник, ні Герман не зможуть замінити його

Вівторок, 6 липня 2010, 09:22

Екс-віце-прем'єр з гуманітарних питань Володимир Семиноженко сумнівається, що на цю посаду когось призначать.

Про це він заявив в інтерв'ю газеті "Комерсант-Україна" у відповідь на запитання, хто буде новим віце-прем'єром з гуманітарних питань.

"Я не впевнений, що на мою посаду взагалі хтось буде призначений. Це дуже складна робота, настільки складна робота, що навіть у третій свій прихід віце-прем'єром я не можу сказати, що роблю це блискуче в усіх напрямках", - сказав Семиноженко.

"Я "технар", і в мене універсальний склад мислення, що дозволяло займатися законодавчим регулюванням, у сфері науки, освіти, медицини. Герман і Табачник гуманітарії, у яких добре виходили б дії винятково в сфері гуманітарного напрямку, скажімо, інформаційної політики", - сказав він, коментуючи інформацію, що його місце можуть зайняти Ганна Герман чи Дмитро Табачник.

"Ні Табачник, ні Герман не зможуть підняти той пласт, який тут є. Не думаю, щоб Герман узагалі намагалася це робити - у неї чітка й відповідальна робота з президентом", - додав Семиноженко.

Водночас, говорячи про своє призначення головою Держкомітету з науки, інновацій та інформатизації, він зазначив: "У ньому об'єднані два комітети - Держкомітет з науково-технічної та інноваційної політики та комітет з інформатизації при Міністерстві транспорту й зв'язку".

"Визначається головний пріоритет держави - науково-технічний розвиток. Це те, що реально може забезпечити конкурентноздатність країни. По суті, це основа гуманітарної політики", - сказав Семиноженко.  

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування