Горбаль про практику КДБ: застав дурня молитися, а він лоба розіб’є

Вівторок, 6 липня 2010, 14:06
 

Губернатор Львівщини заявляє, що питання про політичну орієнтацію потрапили до анкет, які мають заповнити представники бізнесу, не за його ініціативою.

Про це він заявив на прес-конференції у вівторок, передає ZAXID.NET.

"Наразі паспортизація районів і територій відбувається стільки часу, скільки працює адміністрація. В цих опитуваннях зазвичай мова йде про соціально-економічний розвиток району", - пояснив він.

"Та деколи ті чи інші керівники включають від себе якусь додаткову інформацію. Можливо, відбулись якісь ініціативи на тій чи іншій території, які зараз вивчаються. Можу сказати, що досить часто проводять і соціологію додатково на тій чи іншій території", - повідомив Горбаль.

За його словами, у який спосіб проходить збір такої інформації - це вже інше питання.

"Замість того, щоб звернутись до професійної соціологічної служби, дають команди по своїх керівниках провести опитування. Я з такими випадками стикався і в Києві, і на інших територіях. Це як в тій приказці: застав дурня молитися, а він лоба розіб'є. Так, на жаль, буває", - сказав він.

Раніше газета Високий Замок опублікувала інформацію про те, що на Львівщині офіс губернатора збирає інформацію про політичну орієнтацію керівників фірм, що працюють в області.

До анкети, окрім питань про виробництво продукції, рівень рентабельності тощо, включено питання про політичну орієнтацію особи, рівень впливу на електорат.

Таку ж саму анкету за дорученням заступника глави адміністрації поширювали в Івано-Франківській області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...