Тимошенко згадала, як її чоловік просився до неї у список

Вівторок, 6 липня 2010, 16:59

Чоловік Юлії Тимошенко Олександр просив записати його до списку БЮТ на одних з минулих виборів.

Про це написала сама Тимошенко у своєму персональному блозі.

"Подзвонив мені мій чоловік - Саша. Запитує: що робиш? Я кажу: пишу якраз пост про тебе на особистий блог... Здається, він не повірив. Говорить: краще б ти записала мене минулого разу до виборчого списку БЮТ", - зазначила вона.

Тимошенко додала, що напередодні виборів вона "проводила якусь страшенно важливо нараду, а чоловік сидів і чекав у приймальній - годину, другу, третю".

"Нарешті не витримав і передав записку, а, вірніше, заяву. У ній було написано: прошу розглянути можливість включення мене до виборчого списку БЮТ", - пише Тимошенко.

За її словами, тоді на заяві вона написала: "Відмовити", і більше до цієї теми вони "ніколи не поверталися".

Тимошенко також згадала, як вони з чоловіком "сиділи в одному й тому ж СІЗО на Лук'янівці".

"Зрозуміло, що чоловіка кинули за грати тільки тому, що він мав необачність бути моїм чоловіком. На ті часи це вже був неабиякий "злочин". І от одного дня увечері мене вели на допит і на допит вели його. Ми лише на одну мить, на один подих зустрілися поглядами. Але мені цього вистачило. Я отримала такий заряд енергії, віри і мужності, що могла, здається, все витримати і пройти через усе", - пише вона.

"Це відчула не тільки я, але, здається, навіть тюремна адміністрація. Бо вже наступного дня Сашу терміново перевели до іншої в'язниці в Житомирську область. А він передав мені записку прямо в камеру. Де було написано всього два слова "Не здавайся", - додала Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування