Герман похвалилася, як через кортеж Януковича зупинився центр Москви

Вівторок, 6 липня 2010, 17:16
Заступник глави адміністрації президента Ганна Герман вважає адекватними заходи безпеки, до яких вдається охорона президента Віктора Януковича.

Про це вона сказала під час гарячої лінії "Аргументів і фактів", відповідаючи на питання, чи можуть представники держохорони "стріляти в тих, хто перебуває на шляху президентського кортежу".

"Коли ми були з візитом в найбільш демократичній країні світу, США, там теж є кортежі, там теж перекривають дороги, там теж супроводжують і охороняють перших осіб держави. Так було в Москві, коли Янукович приїхав туди з першим офіційним візитом. Весь центр Москви був перекритий, бо їхав український президент", - сказала Герман.

"Так у всьому світі, такий порядок. Є особи, які охороняються державою. Президент - це символ. Я вважаю, що є порядок, якого треба дотримуватися. Але будьте спокійні: ніхто стріляти не буде", - додала вона.

Герман також, "користуючись нагодою", ще раз вибачилась перед журналістом СТБ Сергієм Андрушком, який постраждав в результаті інциденту з охоронцем з держохорони.

"16 липня завершується службове розслідування цього інциденту і будуть зроблені жорсткі висновки", - сказала Герман.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News