Януковичу заспівають 29 співаків, а в шатро покличуть півтори тисячі гостей

Середа, 7 липня 2010, 11:23

День народження президента Януковича можуть відсвяткувати в державній резиденції "Залісся".

Про це пише "Україна молода", посилаючись на свої джерела.

За даними видання, у п'ятницю з 10-ї до 12-ї години Віктор Федорович прийматиме на робочому місці вітання і подарунки від соратників. А потім планується перенести святкування до державної резиденції "Залісся", що під Києвом.

Там вже начебто підготували вертолітний майданчик для особливих гостей із дальших країв, а також шатро для святкування півтори тисячі осіб.

Як відомо, "Залісся" - це резиденція, де жорстоко розстрілювали тварин як за часів Брежнєва та Хрущова, так і за Кучми.

У вівторок біля резиденції "Залісся" було людно, відзначає видання. Центральні виїзди патрулюють міліціонери, на узбіччі дороги - косять траву.

Дорогою до Києва кореспонденти видання перетнулися на автозаправці з вантажівкою, яка щось завозила на територію резиденції. Водій підтвердив: у "Заліссі" таки готуються до святкування.

"Почали ще 3 липня. Я завозив апаратуру - "звук". Вивантажили її на спеціальному майданчику, - каже чоловік. - Більше нічого не бачив. Я ось збираюся вже везти обладнання у Крим. Начебто в Ялту, у Массандру".

Після святкування у "Заліссі", як стверджують джерела видання, Янукович на вертольоті вирушить до Борисполя. А звідти - до Криму. Там теж готуються до приїзду президента.

Так над центральною кримською трасою розвішували білборди та "розтяжки" з написом "Янукович - надія Криму".

На день народження команда Віктора Федоровича запросила вершки української та російської естради. Головною прикрасою концертної програми має стати виступ Миколи Баскова. Спеціально для ювілею політика Басков підготував пісню "Вышел в степь донецкую...".

Разом із Басковим від Росії приїдуть також Філіп Кіркоров, Валерія, "Дискотека Аварія" та інші менш відомі виконавці. Від України запросили Софію Ротару, Вєрку Сердючку, Тіну Кароль, Ірину Білик, Іво Бобула, Катерину Бужинську.

У списку українських виконавців немає Таїсії Повалій, яка підтримувала Януковича на всіх передвиборчих кампаніях. Як пояснив продюсер і чоловік співачки Ігор Ліхута, 9 липня Тая відлітає до Вітебська на "Слов'янський базар".

Катерина Бужинська розповіла, що напередодні виїзду в Крим всіх артистів збиратимуть у Києві на репетицію, щоб не було прогалин. "У концертній програмі буде задіяно 29 артистів.

Коли і де саме нас збиратимуть, ще не повідомляли. Оскільки більшість виконавців співатимуть російською, для Віктора Федоровича я виконаю україномовну "Як у нас на Україні", мій відомий хіт, і "Романсеро". Думаю, ця пісня йому сподобається. А ще підготую великий букет різнокольорових квітів. Не троянд і не гвоздик", - заявила співачка.