Кузьмук пропозиції крісла від Януковича не отримував. Але готовий

Середа, 7 липня 2010, 13:45

Народний депутат від Партії регіонів Олександр Кузьмук не отримував пропозицій очолити Міністерство оборони України.

Про це заявив прес-секретар Кузьмука Сергій Нагорянський кореспонденту УНІАН.

"Олександр Іванович продовжує свою активну діяльність як народний депутат і жодних пропозицій, у тому числі, що стосується посади міністра оборони, не отримував", - повідомив Нагорянський.

Сам Кузьмук у коментарі "Сегодня" сказав: "Пропозиція очолити МО може надійти лише від однієї людини - Верховного головнокомандувача, яким є президент. Надійде - не бачу причин для відмови".

Раніше джерело в адміністрації президента повідомило, що в четвер, 8 липня, відбудеться позачергове засідання Ради національної безпеки та оборони, присвячене розгляду ситуації, що склалася у Збройних силах України, в результаті якого може бути прийняте рішення про відставку міністра оборони Михайла Єжеля.

За деякою інформацією, на засіданні РНБО буде присутній і Кузьмук. Він також повідомляв, що позачергове засідання Радбезу відбудеться 8 липня

Перед тим "Дзеркало тижня" з посиланням на джерело в адміністрації президента писало, що  Єжеля можуть відсторонити через невдоволення президента Віктора Януковича станом справ у Збройних силах за підсумками перебування Криму 2-4 липня.

Зокрема, під час відвідин севастопольського аеродрому "Бельбек" глава держави поцікавився, яка кількість наявних літаків піднімається у повітря. У відповідь Януковичу повідомили, що з 20 винищувачів бригади у повітря може піднятися лише один.

За даними видання, у проекті рішення, що готується, за підсумками засідання РНБО, є пункт, у якому йдеться про незадовільні результати роботи Єжеля на посаді керівника оборонного відомства, у зв'язку з чим рекомендується звільнити його з посади. Замінити Єжеля, за даними видання, може саме Кузьмук.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News