Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нацрада: "5 канал" зібрався розділитися

Середа, 7 липня 2010, 16:34
 

"5 канал" заявив про наміри створити на своїй основі два телевізійні канали.

Про це заявив глава Національної ради з питань телебачення й радіомовлення Володимир Манжосов на брифінгу в середу в Києві.

"Ми ознайомилися з останніми заявами керівництва "5 каналу", де вони сказали, що дійсно мають намір побудувати на основі "5 каналу" два канали, тому що цей канал створено двома телерадіоорганізаціями (ТРК "НБМ" і ТРК "Експрес-Інформ")", - сказав він.

"Тобто, ми одержали підтвердження того, про що ми говорили після того скандалу, який почався із цим каналом, що нібито хтось у нього забирає якісь частоти й нібито хтось має намір взагалі знищити мовлення "5 каналу", - нагадав він.

"Такі наміри у власника або керівництва каналу були давно, вони самі подали в Нацраду заявку про поділ цього каналу на два телевізійні канали, тому ми готові розглянути це питання й прийняти відповідне рішення", - сказав Манжосов.

При цьому він нагадав, що питання щодо частот телеканалу TВi розглядається в суді.

"Є суд і як суд вирішить - Нацрада виконає будь-яке рішення суду. Буде рішення видати ліцензію цьому каналу або підтвердити ті документи, які він одержав на мовлення - будь ласка, якщо буде рішення про проведення повторного або нового конкурсу - ми виконаємо це рішення, якщо буде якесь інше рішення суду - ми його теж виконаємо", - підкреслив Манжосов.

"5 канал" створений спільно двома телерадіоорганізаціями: ТОВ "ТРК "НБМ" і ТОВ "ТРК "Експрес-Інформ" за згодою від 1 березня 2003 року на виготовлення спільного продукту.

Інтерфакс

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...