Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк: політика "Регіонів" тисни, обов'язково щось капне

Четвер, 8 липня 2010, 00:44
Нова влада зробить з кредитом МВФ те саме, що свого часу зробила стара.

Таку думку озвучив депутат від НУНС Арсеній Яценюк в ефірі 5 каналу.

"Вони повторюють ті самі помилки, які робив попередній уряд. При чому на президентській кампанії вся Партія регіонів критикувала ці помилки і казала, що буде діяти зовсім по-іншому", - заявив він.

Депутат зазначає, що "попередній кредит МВФ 12 мільярдів доларів пішов в пісок".

"Я це називаю кредит, який профінансував виборчу кампанію 2009 року. Президентську виборчу кампанію тодішньої провладної партії і тодішнього провладного кандидата", - сказав Яценюк.

"Це дуже легко доводиться. Погляньте куди пішов кредит. Кредит пішов на цілий ряд так званих соціальних програм, які мали тільки одну мету... Хто вручав швидкі допомоги, хто відкривав фабрики. Хто це все робив? Це все тоді робила влада", - уточнив він.

На думку Яценюка, нова влада "так само піде по шляху розібрати кредит, замість того щоб цей кредит направити на будівництво нових автошляхів, на створення нових робочих місць, на запуск економіки".

При цьому він зазначив, що на нинішню владу можна впливати лише "тиснучи через міжнародну спільноту".

"Немає іншого варіанту. Якщо з ними сидіти домовлятися, то з ними ніколи ні про що не домовишся. Тому що принцип Партії регіонів тисни, доки витиснеш. А ще тисни, обов'язково щось капне", - заявив Яценюк.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування