Вітренко таки відпустили

П'ятниця, 9 липня 2010, 12:23
 

Суд відпустив лідерів ПСПУ Наталю Вітренко й Володимира Марченка.

Про це в п'ятницю повідомляє прес-служба ПСПУ.

"Тільки що ( близько 12-00) Шевченківський суд виніс вердикт за позовом київської міліції до лідерів ПСПУ Вітренко й Марченко", - говориться в повідомленні.

"Суд змушений був визнати відсутність якихось правопорушень з боку організаторів мітингу", - відзначає прес-служба.

У повідомленні зазначається, що міліція намагалася засудити Вітренко й Марченка за статтею 185-1 Кодексу про адміністративні правопорушення - "за нібито порушення при організації й проведенні антинатовського мітингу на Майданы в Києві".

Лідери ПСПУ довели, що мітинг був організований і проведений згідно із Конституцією, оскільки про дату й місце проведення акції завчасно був сповіщений вищий орган виконавчої влади - Кабінет Міністрів.

В свою чергу представник Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Києві зазначив, що Вітренко й Марченка було затримано міліцією у зв'язку з тим, що, незважаючи на заборону Окружного адміністративного суду Києва, проводили акцію на Майдані Незалежності в Києві, повідомили Українські новини.

Раніше повідомлялося, що близько 10 години ранку одразу ж після закінчення мирного антинатовського мітингу на майдані Незалежності в Києві Вітренко й Марченко були затримані.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування