Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко усе таки хоче поживиться з розкоші

П'ятниця, 9 липня 2010, 13:41
Віце-прем'єр Сергій Тігіпко заявляє, що при допрацюванні проекту Податкового кодексу, можливо, буде врахована норма про податок на розкіш.

Про це він заявив виступаючи у Верховній Раді в п'ятницю, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як відомо, у цьому випадку вводиться додаткове оподатковування власників нерухомості площею понад 500 кв. м.

"Я вважаю, що необхідно було б усе-таки внести в податкове законодавство податок на багатство. І там необхідно було б уже врахувати, у тому числі, оподатковування великих приміщень, великих будинків. Але це не говорить, що від цього повинні постраждати 90% українських родин, але 10%, я упевнений, будуть мати гроші заплатити, якщо в них будуть приміщення 500, 600, 1000 кв. м. Я розумію, що от це ми врахуємо. Решту, думаю, ми робити не будемо", - заявив Тігіпко.

"Я можу сказати так: коли важкі часи, усе одно суспільство повинне займатися тим, щоб перерозподілити доходи від багатих до бідного. Під час кризи не можуть тільки бідні розраховуватися за ситуацію", - резюмував віце-прем'єр.

Як повідомлялося, у процесі підготовки проекту кодексу до внесення у Верховну Раду з нього були виключені раніше озвучені прем'єр-міністром і президентом пропозиції про введення податку на розкіш і велику житлову нерухомість.   

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...