Льовочкін доповів, що Янукович не просто засмагає

Понеділок, 2 серпня 2010, 12:48
 

Президент Віктор Янукович продовжує активно працювати в Криму.

Про це повідомив у понеділок голова адміністрації президента Сергій Льовочкин.

За його словами, у графіку глави держави на поточний тиждень запланована робоча зустріч із міністром закордонних справ Костянтином Грищенком і віце-прем'єром Сергієм Тігіпком, а також проведення наради з питань національних інвестиційних проектів.

Льовочкін повідомив, що цього тижня Янукович зустрінеться із главою Національного олімпійського комітету Сергієм Бубкою для обговорення концепції подачі заявки від України на проведення Зимових олімпійських ігор 2020 року в Карпатах.

Глава держави також прийме члена Міжнародного олімпійського комітету, президента Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF) Ламіна Діака.

Президент 3 серпня проведе нараду щодо стратегічного розвитку Криму, зустрінеться із представниками кримських татар, а також зі ЗМІ.

Льовочкін проінформував, що 5 серпня Янукович як верховний головнокомандувач проінспектує Севастопольський загін Морської охорони Державної прикордонної служби України, а 11 серпня відвідає військовий полігон у Криму "Нитка".

Крім того, запланована низка регіональних поїздок президента. Зокрема, 7 серпня планується відвідування президентом Чернівецької області,  а 14 серпня - Херсонської області.

Інтерфакс