Тимошенко просить українців зробити внесок у боротьбу

Вівторок, 24 серпня 2010, 16:55

Юлія Тимошенко закликає кожного громадянина України зробити свій внесок у справу боротьби за повернення держави на демократичний шлях розвитку.

"Нам потрібно готуватися і організуватися до напруженої і тривалої боротьби, яка раз і назавжди може завершитися вашою перемогою", - заявила Юлія Тимошенко сьогодні на мітингу з нагоди Дня Незалежності України, який пройшов біля пам'ятника Тарасу Шевченку в Києві.

Лідер опозиції закликала кожного свідомого громадянина проводити просвітницьку роботу щодо справжніх дій влади. "Нам потрібно, щоб кожна людина в Україні знала свій план дій і свій можливий внесок в нашу сьогоднішню боротьбу", - зазначила вона, повідомляє сайт Тимошенко.

"Хто може - мусить боротися і агітувати людей. Хто може - вносити членські внески і роздавати газети. Хто може - мусить єднати людей і виводити на акції. Усе це - наша спільна робота, яка дасть нам нарешті бажаний результат", - зауважила лідер ВО "Батьківщина".

Тимошенко наголосила, що сьогодні завданням Комітету захисту України якраз і є "відпрацювання алгоритму дій для кожної людини".

"Замість розпачу, агресії, замість безпорадності нам потрібно закінчувати з нашими скаргами на президентські вибори, з усіма нашими скаргами на погані рішення Януковича. Наш шлях - чіткий план дій і віра. Це перше, що нам потрібно зробити", - переконана Тимошенко.

Лідер ВО "Батьківщина" закликала всіх присутніх біля пам'ятника Тарасу Шевченку відсьогодні розпочати переможну ходу, яка ознаменує початок боротьби за повернення до демократичної України.

"Я хочу, щоб сьогодні саме з цього Майдану, саме від пам'ятника нашому Кобзареві ми почали переможну ходу, ми почали ходу надії, віри і становлення. І я переконана, що коли ми зберемося святкувати 20-у річницю (Незалежності України), багато з наших надій вже перетворяться на втілені результати, багато наших мрій стане реальністю і багато розпачу стане, навпаки, впевненістю і переконанням. І тому, дорогі мої, до роботи!" - закликала Юлія Тимошенко.