Кримських чиновників силоміць заганяють до Партії регіонів?

Субота, 28 серпня 2010, 14:10
Лідер руху "Русское единство" Сергій Аксьонов заявляє, що кримських чиновників "силоміць заганяють" до Партії регіонів.

Про це повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу "Русского единства".

За словами Аксьонова, в Криму у зв`язку з наближенням виборів почастішали випадки тиску з боку кримських "регіоналів" на своїх політичних опонентів, при цьому кримських чиновників насильно примушують вступати до Партії регіонів.

"Нам скаржаться на те, що повсюдно практично всіх людей, які обіймають у Криму хоч трохи керівну посаду, примушують до вступу до Партії регіонів", - сказав він.

"Якщо людина є членом іншої партії, їй наполегливо пропонують змінити партійність. Якщо вона не згодна - погрожують позбавити посади. Й це - не порожні погрози", - заявив Аксьонов.

За його словами, є факти, як керівники кримських "регіоналів" чинять тиск на тих, від кого, на їхню думку, залежатиме їхній результат на майбутніх виборах.

"Приміром, за допомогою податкової міліції й співробітників СБУ здійснюється справжня психічна атака на утримувачів зовнішньої реклами", - зазначив лідер руху.

"Знаходяться щонайменші приводи для того, щоб звинуватити їх у незаконній діяльності, якщо вони рекламують будь-яку партію окрім Партії регіонів. При цьому нам відомо, що місцеві "регіонали" практично не платять за свою зовнішню рекламу", - сказав Аксьонов.

"Цікаво, що тиск на власників рекламних площ чинять не лише податкова інспекція, але й СБУ. Хто в цей час займається забезпеченням безпеки держави - не зрозуміло", - зазначив він.

"Всі ці кроки цілком упізнаванні. Щось подібне, тільки без такого справді макіївського розмаху, діялося в Криму порівняно недавно - напередодні президентських виборів", - наголосив Аксьонов.