Янукович наказав патрулювати Крим

Вівторок, 3 серпня 2010, 13:56
У Криму має бути створений оперативний штаб з попередження та ліквідації надзвичайних ситуацій, пов'язаних з підвищеною пожежною небезпекою.

Відповідне доручення президент Віктор Янукович дав главі Кабміну Криму Василю Джарти і в.о. міністра - першому заступнику міністра з питань надзвичайних ситуацій Михайлу Полоцьких, повідомляє прес-служба глави держави.

Також має бути організоване повітряне патрулювання лісових масивів, заповідних і рекреаційних територій, особливо тих, що прилягають до оздоровчих лікувальних закладів і місць з масовим перебуванням відпочиваючих.

Крім того, Янукович доручив забезпечити обмеження доступу населення, відпочиваючих та в'їзду транспорту до лісів у період високої пожежної небезпеки; привести у відповідну готовність особовий склад, пожежну техніку підвищеної прохідності, а також авіазасоби для гасіння пожеж.

Повинна бути проведена перевірка мінералізованих смуг, протипожежних розривів, доріг протипожежного призначення та утримання заповнених водою пожежних водойм, і у разі необхідності вжити невідкладних заходів для приведення їх у належний стан.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування