Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Москаль скаржиться, що Могильов збирає на нього компромат

Вівторок, 3 серпня 2010, 14:41
 

Нунсівець Геннадій Москаль заявляє, що міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов збирає на нього компромат.

Про це він заявив у вівторок, передає Обком.

"Сьогодні в Закарпатті шукають, на чому я їздив в 1995 році, будучи начальником обласного управління МВС", - упевнений він.

"Дали команду ДАІ, МРЕВ перевертає всі документи, хоча пройшло вже майже 15 років! Це граничний термін давнини у кримінальних справах, навіть по вбивству! Я й сам уже не пам'ятаю, на чому я тоді їздив", - сказав Москаль.

За словами депутата, "шукають, на чому їздив Москаль, і звідки взялася та машина".

"Так звідки - залишилося те, що було до мене. Можливо, щось і купували; тоді, в 1995-м, у країні не було Бюджетного Кодексу, багато машин купувало Міністерство, щось виділяв для покупки особисто Кравченко (нині покійний міністр МВС)", - сказав він.

Москаль повідомив, що в 1996 році щодо автомобіля, на якому він тоді їздив, уже проводилася перевірка.

"На мене тоді прийшла анонімка (здається, з обладміністрації), що ця машина - "ліва", або щось у цьому роді. І за змістом цієї анонімки була проведена перевірка", - розповів він.

За словами Москаля, перевірку вів екс-глава координаційного Комітету з боротьби з організованою злочинністю й корупцією при президенті Олег Литвак.

"Я сам привозив йому машину й показував документи, він усе особисто оглянув і дав висновок, що ніяких порушень немає", - пояснив Москаль.

"І тепер хтось згадав дзенькіт, і не знає, де він! Зважаючи на все, Могильов уже зовсім втратив зв'язок з дійсністю! Причому, зверніть увагу: до мене міністром МВС в опозиційному уряді Януковича був Микола Джига. І, незважаючи на те, що він достатньо жорстко критикував і особисто Юрія Луценка й міністерство внутрішніх справ, нікому навіть у голову не приходило збирати на нього якийсь компромат і перевіряти його за місцем його колишньої діяльності", - сказав депутат.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування