Колесніков хоче зробити кримським готелям "теплу ванну"

Вівторок, 3 серпня 2010, 17:54
Віце-прем'єр Борис Колесніков запропонував звільнити готелі Криму від податку на прибуток до 2022 року.

Про це він заявив на нараді з питань стратегічного розвитку Криму, яка відбулася у Сімферополі під головуванням президента Віктора Януковича, повідомляє прес-служба уряду.

Віце-прем'єр запропонував це для "підвищення привабливості Криму серед громадян України та інших країн СНД", йдеться у повідомленні.

Крім того, Колесніков пропонує передбачити компенсацію за банківськими кредитами для будівництва готелів та інших видів туристичної інфраструктури.

Він також закликав представників бізнесу робити відповідні інвестиції в транспортну інфраструктуру Криму: "Це стосується будівництва нових сучасних терміналів в аеропортах, будівництва доріг, щоб кожен турист міг зручно дістатися до місця відпочинку".

За словами Колеснікова, Крим має всі можливості стати одним з найпривабливіших центрів відпочинку та оздоровлення, якому надаватимуть перевагу громадяни України та інших країн СНД.

Він наголосив, що Крим програє в конкурентній боротьбі країнам-сусідам, зокрема Туреччині, де минулого року відпочило майже 600 тисяч українців.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування