Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович зібрався підтягувати людей в Крим

Вівторок, 3 серпня 2010, 18:16
Президент Віктор Янукович обіцяє, що стратегія розвитку Криму стосуватиметься усіх сфер життєдіяльності автономії.

Про це він сказав у вівторок, говорячи про підсумки наради з питань стратегічного розвитку Криму, повідомляє його прес-служба.

"Цей проект всеохоплюючий. Він передбачає розширення законодавчих можливостей Криму, створення мотивацій для залучення в регіон інвесторів", - зазначив Янукович.

Він додав, що йдеться також про державні цільові програми, які створюватимуть умови для активного розвитку регіону.

Президент зауважив, що за роки незалежності, особливо останні, у справі розвитку Криму було втрачено багато часу, тож треба надолужувати згаяне.

"На цьому шляху ми будемо об'єднувати і кримчан, і підтягувати сюди активних людей, які могли б ефективно працювати, знайти себе у цьому процесі", - сказав Янукович.

Відповідаючи на запитання стосовно кримських татар, він підкреслив, що вирішення їхніх проблем є невід'ємною складовою роботи влади у Криму.

"Це питання було надто запущене, особливо в останні п'ять років. Багато невирішених питань породили порушення законодавства. Сьогодні треба виправляти помилки", - сказав президент.

"Ми залучатимемо для цього представників кримськотатарського народу, керівників практично всіх громадських організацій, і за їх участю відкривати найрізноманітніші програми: гуманітарні, інвестиційні, у тому числі - з будівництва соціального житла", - наголосив Янукович.

Він також висловив думку, що найближчим часом предметом обговорення на громадських слуханнях кримськотатарського населення Криму стане проект закону про відновлення прав осіб, депортованих за національною ознакою.

Президент висловив переконання, що цей законопроект буде прийнято Верховною Радою.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування