Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича хочуть принципово оцінити Лужкова

Середа, 4 серпня 2010, 12:28
Заяви мера Москви Юрія Лужкова щодо територіальної цілісності Криму мають бути принципово оцінені.

Такий висновок можна зробити зі слів заступника глави адміністрації президента Ганни Герман, яка прокоментувала думку письменника Юрія Андруховича щодо від'єднання від України Криму і Донбасу, повідомляє ВВС.

За її словами, ідею "про можливість порушити кордони соборної України знаний літератор почав, свідомо чи мимоволі, пропагувати уже в Європі".

"Я завжди вважала, що змагатися треба позитивом. Треба більше говорити з людьми, треба йти на Схід, треба поширювати українську ідею. Треба дуже тяжко працювати", - сказала Герман.

"Звідки б не надходили такі заяви, чи вони надходять від Андруховича, чи вони надходять від Лужкова, вони повинні бути оцінені з однаковою принциповістю", - заявила заступник глави адміністрації президента.

Як відомо, раніше Лужков заявляв, що Росія повинна зберегти Севастополь як свою військово-морську базу.

25 липня мер Москви в Севастополі взяв участь в урочистостях з нагоди Дня Військово-морського флоту РФ і заявив, що його позиція щодо Севастополя залишається незмінною.

Лужков був з неофіційним візитом у Києві 9 липня цього року, щоб особисто привітати Януковича з 60-річчям.

При президенті Вікторі Ющенку меру Москви заборонили в'їзд в Україну через висловлювання про Севастополь. Після обрання президентом Януковича заборону на в'їзд Лужкова скасували.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування