Бубка теж думає, що Україна має шанси на Олімпіаду

Середа, 4 серпня 2010, 16:50

У України є реальні шанси одержати право на проведення зимових Олімпійських ігор в 2022 році.

Про це заявив президент НОК Сергій Бубка під час зустрічі з президентом Віктором Януковичем у Криму, повідомляє прес-служби президента.

Він також зауважив, що Україна "реально" має всі умови для того, щоб гідно провести цей захід.

"Нам просто треба сьогодні грамотно вивчити всі вимоги, які необхідно знати, щоб протягом чотирьох наступних років зробити перші кроки і розвинути ту інфраструктуру, яка нам знадобиться для подання заявки", - підкреслив Бубка.

За його словами, міжнародний олімпійський комітет вважає, що семи років достатньо, щоб з нуля підготуватися і провести Олімпійські ігри на найвищому рівні.

"А сьогодні, коли у нас є дванадцять років і п'ять років до моменту голосування на сесії МОК, якщо ми будемо підходити до питання чітко, за програмою, кожного року виконуватимемо певний обсяг робіт з будівництва спортивних споруд, які знадобляться нам до 2022 року, я вважаю - це реально", - сказав Бубка. 

Він зазначив, що для того, щоб висунути свою кандидатуру на проведення цієї Олімпіади Україні, потрібно поліпшити готельну й спортивну інфраструктуру Львівської області до 2014 року.

Як відомо, раніше Янукович заявив, що Україна має намір претендувати на право проведення зимової Олімпіади-2022.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...