Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Криму не хочуть, щоб було, як в Росії

Середа, 4 серпня 2010, 22:18
Міністерство оборони має відмовитися на час підвищеної пожежної небезпеки від стрільб на полігонах біля кримських лісів або заздалегідь повідомляти про навчання.

Про це повідомили у прес-службі Ради міністрів автономії з посиланням на учасників наради з питань попередження лісових пожеж, яке провів кримський прем`єр Василь Джарти.

На нараді, крім членів Радміну, були присутні голови райадміністрацій, мери міст, керівники правоохоронних і наглядових відомств.

"Ми не можемо допустити того, що відбувається у Росії. Президент доручив взяти ситуацію під контроль. Ми зобов`язані запобігти пожежам, для цього потрібно вжити всіх необхідних заходів", - сказав голова уряду Криму.

Учасники наради рекомендували місцевим органам влади зайнятися організацією добровільних дружин, які у разі виникнення надзвичайної ситуації зможуть допомагати працівникам МНС і лісової охорони.

Також Джарти рекомендував головам райадміністрацій і міським головам заздалегідь домовитися з керівниками підприємств усіх форм власності про те, щоб співробітників підприємств можна було залучити до боротьби з вогнем.

"Якщо для цього потрібно буде моє втручання - звертайтеся. Між владою і бізнесом має бути взаєморозуміння, взаємовиручка", - сказав Джарти.

При цьому він додав, що виробництв, які не можна було б зупинити, в автономії практично немає.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування