На БЮТівців завели справу за листівки проти влади?

Четвер, 5 серпня 2010, 16:40

МВС в Черкаській області порушило кримінальну справу за фактом незаконного втручання в діяльність вищих керівників держави.

Про це заявила начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУ МВС в області Наталія Таран, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

За її словами, кримінальну справу порушено за ознаками ч.1 ст. 344 (втручання в діяльність державного діяча) Кримінального кодексу.

Крім того, міліція порушила кримінальну справу за фактом помилкового повідомлення про мінування офісу Черкаської облорганізації партії "Батьківщина" в Черкаській області.

Справу порушено за ознаками ч.1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху або інших дій, що загрожують загибеллю людей або іншими тяжкими наслідками) Кримінального кодексу.

Водночас, як повідомляє департамент зв'язків з громадськістю Черкаського УМВС, кримінальну справу порушено за фактом неправдивого повідомлення про замінування та виявлення друкованої продукції незрозумілого походження.

Як відомо, раніше БЮТ заявляв, що міліція провела обшук в офісі Черкаської облорганізації "Батьківщини".

У міліції заявили, що прибули в офіс після інформації про замінування сусіднього приміщення.

У результаті обшуку співробітники міліції знайшли в приміщенні офісу листівки, спрямовані проти проекту Податкового кодексу, а також проти підвищення з 1 серпня цін на газ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування