Партія Балоги збунтувалася проти Куликова

П'ятниця, 6 серпня 2010, 15:55
У "Єдиному центрі" просять керівництво партії роз'яснити ситуацію навколо депутата від НУНС Кирила Куликова.

Глава Голосіївської районної у місті Києві організації партії Олександр Даневич звернувся до президії партії та вищого партійного керівництва з проханням дати оцінку публічним висловлюванням Куликова, "який без жодного рішення місцевих партійних конференцій назвав себе керівником Київської міської організації ЄЦ".

На думку Даневича, подібні заяви є "проявом неповаги до рядових членів партії "Єдиний Центр", які формували її із самих низів", йдеться у повідомленні.

"Єдиний центр" по своїй суті є демократичною партією і тому всі рішення приймаються лише після загальнопартійного обговорення. Проте це не завадило пану Куликову свідомо заявляти про те, що він очолить міську організацію", - зазначив він.

"У ЄЦ немає призначень партійних керівників, адже ми враховували, враховуємо і будемо враховувати думку кожного члена райорганізації. Саме тому, замість подібних заяв члени партії завжди готові вислухати конструктивну позицію Куликова на конференції місцевої організації", - заявив Даневич.

Крім того, в.о. глави Солом'янської райорганізації ЄЦ Андрій Китаїв заявив, що "рядові члени партії занепокоєні неадекватною та безвідповідальною позицією Куликова", йдеться у повідомленні.

"Подібного характеру заяви є нічим іншим, як цинічним нехтуванням думкою тисяч столичних членів ЄЦ. Куликов повинен вибачитися перед членами столичної організації "Єдиного центру", - вважає він.

За словами Китаєва, Куликов заявив про те, що він очолить столичну організацію ЄЦ, "не прийшовши на жодну районну й міську партійну конференції і не запитавши, що з цього приводу думають київські члени партії".

Він також додав, що не бачив заяву Куликова про вступ до ЄЦ. "Також пан Куликов був відсутній на вчорашній конференції столичного ЄЦ, а його заяви є порушенням партійного статуту", - зазначив Китаїв.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування