Янукович перейнявся шкільною формою та приладдям

Понеділок, 9 серпня 2010, 13:52
Президент Віктор Янукович доручив забезпечити повний асортимент шкільного приладдя та учнівської форми за доступними цінами.

Як повідомила прес-служба глави держави, доручення щодо організації мережі шкільних ярмарок отримали глава Ради міністрів Криму, глави обласних, Київської та Севастопольської міських держадміністрацій.

"На зазначених вище посадовців, а також на міністра освіти і науки Дмитра Табачника покладено завдання здійснювати щотижневий моніторинг ситуації з товарами шкільного асортименту та учнівської форми", - зазначається у повідомленні.

Крім того, у дорученні йдеться, що мають бути вжиті всі необхідні заходи для забезпечення підготовки до нового навчального року дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей із соціально незахищених родин.

"Відповідно до президентського доручення міністр економіки Василь Цушко повинен здійснити комплекс заходів щодо контролю та обмеження розміру торговельних надбавок на предмети шкільного асортименту та учнівської форми", - зазначили у прес-службі.

Українська правда   

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування