Через 3 місяці Янукович вирішив зустрітися з матір'ю студента, який загинув у міліції

Понеділок, 9 серпня 2010, 14:24

Президент Віктор Янукович найближчими днями планує зустрітися з матір'ю студента Ігоря Індила, який загинув у Шевченківському райвідділі міліції Києва.

Про це заявила заступник глави адміністрації президента Ганна Герман, повідомляє Обком з посиланням на Уніан.

"Президент України зустрінеться з матір'ю студента Ігоря Індила, який помер у Шевченківському райвідділі внутрішніх справ Києва", - сказала вона.

За словами Герман, ця зустріч відбудеться найближчими днями.

"Президент тримає на особистому контролі розслідування цієї справи, яке наразі ще не завершене", - сказала вона.

Герман також зазначила, що за результатами цієї зустрічі Янукович планує дати відповідні доручення з метою забезпечення об'єктивного розслідування обставин загибелі молодої людини.

Як відомо, 26 травня в одному з гуртожитків Києва дільничний міліціонер забрав студента Індила до райвідділу міліції Шевченківського району столиці, а на ранок батькам запропонували забрати тіло хлопця з моргу.

У міліції заявили, що "після смерті судова медична експертиза не виявила слідів насильницької смерті, але при цьому констатувала черепно-мозкову травму і крововилив".

28 травня прокуратура Шевченківського району Києва порушила кримінальну справу за фактом перевищення службових повноважень співробітниками Шевченківського райуправління міліції столиці.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування