Азаров видав мільйони на лікування депутатів

Понеділок, 9 серпня 2010, 16:25
Кабмін виділив Державному управлінню справами 100 мільйонів 239 тисяч гривень.

Відповідна постанова оприлюднена на сайті уряду.

Зокрема, на організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності президента виділено 11 мільйонів 345 тисяч гривень, а на обслуговування діяльності президента, його адміністрації та інших державних органів - 15 мільйонів 698 тисяч.

На фінансову підтримку санаторно-курортних закладів ДУС виділено 21 мільйон 500 тисяч, стаціонарне медичне обслуговування депутатів та керівного складу органів державної влади - 14 мільйонів 613 тисяч, а на поліклінічно-амбулаторне - 4 мільйони 500 тисяч.

Також на реконструкція та пристосування Маріїнського палацу в Києві Кабмін виділив  14 мільйонів 452 тисячі гривень, а на реконструкцію будинку для розміщення представництва президента в Криму, Ради представників кримськотатарського народу у Сімферополі - 991 тисячу гривень.

На збереження природно-заповідного фонду в національних природних парках, заповідниках та забезпечення утримання резиденції виділено 1 мільйон 800 тисяч гривень, на створення автоматизованої системи інформаційно-аналітичного забезпечення адміністрації президента - 494 тисячі.

Уряд також виділив 900 тисяч гривень на капітальний ремонт житлового фонду та 4,5 мільйони на розробку проектно-кошторисної документації і будівництво реабілітаційного центру на базі держпідприємства "Санаторій "Конча-Заспа".

Цією ж постановою уряд виділив 20 мільйонів гривень Державній судовій адміністрації за бюджетною програмою "Забезпечення судів належними приміщеннями".

Крім того, господарсько-фінансовому департаменту секретаріату Кабміну виділено 3 мільйони 500 тисяч гривень.

Зокрема, на організаційне, інформаційно-аналітичне та матеріально-технічне забезпечення діяльності уряду виділено 1 мільйон 527 тисяч гривень, а на обслуговування діяльності Кабміну - 1 мільйон 972 тисячі.

Також уряд виділив 9 мільйонів 800 тисяч гривень Генпрокуратурі за бюджетною програмою "Нагляд органів прокуратури за додержанням законів та представницькі функції в суді".

Всього, згідно з документом, уряд перерозподілив бюджетні призначення Мінфіну за загальним фондом бюджету з бюджетної програми "Державні капітальні видатки" у сумі 1 мільярд 593 мільйонів гривень.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування