Янукович дав обіцянку педагогам, а Азаров побажав "задоволення від процесу"

Середа, 1 вересня 2010, 08:29

Президент Віктор Янукович та прем'єр-міністр Микола Азаров привітали українців із Днем знань і початком нового 2010/2011 навчального року.

У вітанні президента, оприлюдненому на його сайті, зазначається, що освіта є головним "чинником модернізації країни та втілення стратегічних реформ", а "освічені люди, кваліфіковані кадри є основним багатством і перспективою держави".

"Як президент України своїми пріоритетами і завданнями національної безпеки бачу турботу про розвиток інтелектуального потенціалу нації, формування економіки, заснованої на знаннях", - заявляє Янукович.

Він також висловив подяку педагогам. "Ми все робитимемо для того, щоб ваша відповідальна праця належним чином цінувалася, а престиж Учителя неухильно зростав", - пообіцяв президент.

У свою чергу, прем'єр також подякував педагогам, побажавши їм "задоволення від роботи з підростаючим поколінням". А школярам і студентам Азаров побажав "задоволення від процесу опанування знаннями".

"В нас кращий спосіб зробити дітей щасливими і успішними в житті - це дати їм якісну, конкурентоспроможну, достойну ХХІ сторіччя освіту", - заявив прем'єр.

Як відомо, Янукович 1 вересня о 9:00 візьме участь в урочистостях з нагоди Дня знань і початку нового навчального року у спеціалізованій школі з поглибленим вивченням англійської мови №16 у Києві.

А Азаров  цього дня візьме участь у святі першого дзвоника і Дня знань у школі села Щасливе Бориспільського району Київської області.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування