Партії Тігіпка не вистачило літа, щоб зібрати усі голоси

Середа, 1 вересня 2010, 12:42

Партія "Сильна Україна" продовжила роботу мобільних пунктів для голосування за кандидатів "народного праймеріз" в усіх регіонах до 5 вересня.

Як повідомляє прес-служба партії, це зроблено "у зв'язку з величезним інтересом, який викликав у суспільстві народний праймеріз "Сильної України".

Відтак, "підтримати кандидатів до партійних списків на найближчі регіональні вибори громадяни зможуть до 5 вересня".

"А з 6 до 10 вересня мобільні пункти для голосування будуть інформувати громадян про результати попередніх виборів", - повідомляє прес-служба, вказуючи, що адреси пунктів значаться на сайті партії.

"Ажіотаж навколо акції величезний - кількість людей, які зацікавилися, впевнено наближається до мільйона", - заявив заступник голови партії "Сильна Україна" Костянтин Бондаренко.

За його словами, на сьогодні бюлетені для голосування заповнили майже 300 тисяч осіб, інформацією про партію та кандидатів зацікавилися понад 800 тисяч українців.

Та й іноземці, зокрема, в Польщі, "також позитивно оцінили ідею праймеріз партії Сергія Тігіпка", сказано в повідомленні.

Переможців народного голосування представлять 7 вересня у Києві на Всеукраїнському форумі "Сильна команда - Сильна країна", інформація про результати голосування також буде доступна на сайті партії, повідомляє "Сильна Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News