Зник свідок у справі харківського журналіста

Середа, 1 вересня 2010, 18:03
Зник один зі свідків у справі про зникнення головного редактора газети "Новый стиль" Василя Климентьєва.

Про це заявив заступник головного редактора газети Петро Матвієнко, який також проходить як свідок по цій справі, повідомляє УНІАН.

Посилаючись на таємницю слідства, він відмовився сказати, коли зник свідок, і назвати його ім'я. Він також відмовився назвати джерело інформації, але запевнив, що інформація перевірена: "Це недопрацювання правоохоронних органів".

У центрі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Харківській області на цей час не володіють інформацією про зникнення свідка по справі Климентьєва.

Як відомо, 12 серпня о 22:30 до Дзержинського райвідділу міліції Харкова звернулися родичі Кліментьєва з заявою про те, що 11 серпня він пішов з дому і не повернувся.

У ході перевірки співробітники міліції встановили, що 11 серпня Кліментьєв виїхав з дому з невідомим чоловіком на автомобілі BMW сріблястого кольору в невідомому напрямку.

15 серпня було порушено кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу - умисне вбивство.

17 серпня в порожньому човні, який плавав по Печенізькому водосховищу, був знайдений мобільний телефон Кліментьєва.

26 серпня Могильов повідомив, що МВС має намір передати розслідування цієї справи своєму Головному слідчому управлінню у зв'язку з тим, що фігурантами статей зниклого журналіста є посадові особи харківського регіону.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування